Saturday, February 12, 2005

::truE loVe


::do u love me...?? ~whateverrrr....i'll love u forever...mmuacck!!

Monday, February 07, 2005

::halu san....

Hitomi no Juunin kazoe kirenai demo sukoshino saigetsu ha nagare ittai kimi wo kotowo dorekurai wakatterunokana yubisaki de chizu tadoru youniha umaku ikanaine kizuiteiruyo fuan souna kao kakushiteru kurai isogi ashi no ashita heto teikou suruyouni kake mayotte temo fushigina kurai kono mune ha kimi wo egakuyo miagereba kagayaki ha iroasezu afureteita donna toki mo terashiteru ano taiyou no youni naretanara ... mou sukoshidake kimi no nioi ni dakarete itaina soto no kuuki ni kubiwa wo hikare boku ha se wo muketa shiroku nijinda tameiki ni shirasareru toki wo kurikaeshigara futo omounosa naze boku ha kokoni irundarou soba ni ite zutto kimi no egao wo mitsumeteitai utsuriyuku shunkan ha sono hitomi ni sunde itai dokomademo odayakana shikisai ni irodorareta hitotsu no fuukeiga no naka yorisouyouni toki wo tomete hoshii eien ni ... soba ni ite zutto kimi no egao wo mitsumeteitai utsuriyuku shunkan ha sono hitomi ni sunde itai itsuno hi ka azayakana kisetsu heto tsuredasetara yukiniyouni sorani saku hanano motohe hana no motohe ~i want to know what's this song bout...anyone could tell me all these meanings..??

Sunday, January 23, 2005

::dpt gaji..

gaji 1st since 19th dec...bolehla..cukup makan..anyway,hepi keje cni...new experience,new knowledge..hope i'll be fine...Kawanku..di mana jua..heh! : )

Saturday, January 22, 2005


::smile becoz of U

Wednesday, January 12, 2005

::pertahanan cInTa

masih Ada cinta....
kukembali ke alam nyata~
Dan bila aku berdiri Tegar…sampai hari ini Bukan karna kuat dan hebatku Semua karena cinta…Semua karena cinta…Tak mampu diriku Dapat berdiri tegar Trimakasih cinta

Tuesday, January 04, 2005

::konflik...

hmm..ntah ape aku p-k...mungkin lirik ni sesuai utk aku..mmg sadis...sedih pon ade..tp nak wat camner kan..
PETERPAN - Mungkin Nanti Saatnya ku berkata Mungkin yang terakhir kalinya Sudahlah lepaskan semua Ku yakin inilah waktunya Mungkin saja kau bukan yang dulu lagi Mungkin saja rasa itu telah pergi Dan mungkin bila nanti Kita kan bertemu lagi…Satu pintaku jangan Kau coba tanyakan kembali Rasa yang kutinggal mati Seperti hari kemarin Saat semua di sini…Dan bila hatimu termenung Bangun dari mimpi – mimpimu Membuka hatimu yang dulu Cerita saat bersamaku Tak usah kau tanyakan lagi Simpan saja untukmu sendiri.. semua sayang kau cari.. semua rasa yang kau beri...

Saturday, January 01, 2005

::new DaY has cOme

elo..hurm..dah tahon baru.....!!!Aku.???camnih gaks...ape yg menarik tahun ni pon aku tak tau lagi..dengan kehadiran org tersayang di sisi pun dah kire cukupla...tanak lelebih....heh!ape ek yg jadik ngan aku taon ni...haa..same2 la aku menunggu ape mende yg spesel atau yg kurang spesel yang bakal terjadi..itu sume kuasa Tuhan,kita merancang...Dia yg menentukan...Aminnn........

Friday, December 24, 2004


::sMiLe aLwIz!!
Links